Local cover image
Local cover image

Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya : CRBMC / [autoria dels textos: Àngels Planell Badell, Àngels Solé Gili, Esther Gual Leiro ; edició: Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya]

By: Contributor(s): Series: Institucions i equipaments culturals ; 3Publication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, DL. 2015Description: 55 pISBN:
  • 9788439393825
Available additional physical forms:Summary: La creació del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC) per part de la Generalitat, l'any 1981, va situar la conservació del patrimoni com un objectiu estratègic de la política cultural del nostre país. Des d'aleshores, el Centre ha restaurat més de vint mil béns culturals, ha determinat amb rigor els criteris d'intervenció sobre el patrimoni i ha promogut la recerca i la innovació dins del seu àmbit, amb els millors professionals i amb les tècniques més avançades en cada moment. Amb tot el bagatge i l'expertesa assolida durant aquests anys, el Centre s'ha convertit en una institució de referència a Catalunya, especialment a partir de la inauguració de la nova seu, l'any 2003, a Valldoreix. (Font: Editor)
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Status Date due Barcode
Book Book Centre d' Informació i Documentació del CERC Sala General S 01774 Available 1900109589
e-Book e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC Repositori digital General E170070 Accés al document Available

També disponible còpia digitalitzada (.pdf) al web

http://centrederestauracio.gencat.cat/web/.content/crbmc/pdf/arxiu/Guia-CRBMC_web.pdf

Presentació -- 1. Breu història de la conservació-restauració a Catalunya -- 2. Del monestir de Sant Cugat del Vallès al nou centre de Valldoreix. Un equipament nacional -- 3. Les noves instal·lacions del CRBMC: un disseny fet a mida -- 4. Serveis del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya -- 5. Divulgació i transferència del coneixement a la comunitat -- 6. Pas a pas. Com restaurem una obra d'art?

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha