Local cover image
Local cover image

Pla de cultura (2017-2020) [Recurs electrònic] : Abrera / [amb el suport de] Diputació de Barcelona. [Centre d'Estudis i Recursos Culturals], [a iniciativa de l'] Ajuntament d'Abrera ; [conduït i desenvolupat per Nexe Cultural SL]

Contributor(s): Publication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, cop. 2018Description: 127 p. : digital, fitxer PDF (4,06 Mb)Online resources: Available additional physical forms:
  • Versió electrònica del mateix títol en paper
Summary: Els Plans d'acció cultural (PAC) són instruments per a la reflexió, debat i desenvolupament d'estratègies i propostes per a l'acció cultural local. És un procés liderat pels ajuntaments, basat en les aportacions tècniques i la participació ciutadana. Durant tot el procés es treballen els eixos de les actuacions futures en matèria d'acció cultural local. Així, les propostes s'orienten a reforçar el paper estratègic de les polítiques culturals, la cohesió social, la interculturalitat, la identitat, la transversalitat i el foment del treball en xarxa amb municipis propers. El document que ara es presenta, recull el PAC del municipi d'Abrera. (Font: Editor)
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Status Date due Barcode
e-Book e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC Repositori digital Plans d'acció cultural E180037 Accés al document Available (Disponible)

Versió electrònica del mateix títol en paper

Per una metodologia participativa -- Diagnòstic-Aberra, el punt de partida -- Diagnòstic, la política cultural: A. L'Ajuntament d'Abrera ; B. L'acció cultural des de les entitats i la iniciativa privada ; C. Els equipaments culturals d'Abrera ; D. Les dinàmiques culturals -- Principalñs reptes de la cultura i la política culturals a Abrera -- Propostes de millora de la política culural a Abrera: 1. Objectius dels Pla de Cultura d'Abrera ; 2. Desenvolupament de les línies estratègiques -- Annexos -- Crèdits -- Bibliografia i webs consultades

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha