Detalles MARC
000 -CABECERA |
Campo de control de longitud fija |
02544nmm a2200289 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
Campo de control |
vtls000007485 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
Campo de control |
ES-BaOER |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Campo de control |
20230215125907.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Campo de control de longitud fija |
c||||| |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA |
Campo de control de longitud fija |
130626s2005 xxk|||||| 0|| ||eng|d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS (ISBN) |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) |
1905405022 |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA |
Número de control del sistema |
0007-48560 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro catalogador de origen |
ES-BaOER |
Lengua de catalogación |
cat |
Centro transcriptor |
ES-BaOER |
245 00 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Cultural capital and the cultural field in contemporary Britain |
Tipo de material |
[Recurs electrònic] / |
Mención de responsabilidad etc. |
Tony Bennett, [... et al.] |
256 ## - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DE ORDENADOR |
Características del archivo de ordenador |
Fitxer electrònic en format .pdf |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Lugar de publicación distribución etc. |
Manchester : |
Nombre del editor distribuidor etc. |
University of Manchester, Centre for Research on Socio-Cultural Change (CRESC), |
Fecha de publicación distribución etc. |
2005 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
28 p.; |
490 1# - MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Working paper (Centre for Research on Socio-Cultural Change) ; |
Designación de volumen o secuencia |
3 |
520 ## - NOTA DE RESUMEN |
Resumen |
This paper presents a preliminary analysis of the survey components of an ESRC project on Cultural Capital and Social Exclusion focused on the relations of culture and class in contemporary Britain. It draws on the data produced by a national survey of the cultural activities, preferences and knowledges of 1700+ adult UK residents. Administered in 2003–4, the survey constitutes an expansion and revision of that used by Pierre Bourdieu in Distinction. In presenting this data, the paper examines the organisation and distribution of cultural capital in and across different components of the cultural field in contemporary Britain. Attention is paid to the art, music, literary and media fields, and to correlations of taste across these fields. In summarising the project’s initial findings in these regards the paper also considers the respects in which they suggest the need to qualify aspects of Pierre Bourdieu’s account of cultural capital. Their bearing on subsequent debates – Richard Peterson’s account of omnivorous taste culture, for example - is also considered. (Font: Resum) <br/>. |
595 ## - Sumario |
Sumario |
Abstract -- Acknowledgements -- 1. Musical taste -- 2. The media field and ‘quality television’ -- 4. The literary field: participation, taste and knowledge -- 5. The field of visual art -- 6. Elements of the space of lifestyles -- 8. Conclusions -- References |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Bennett, Tony |
9 (RLIN) |
895 |
|
Nombre de persona |
Open University, |
Fechas asociadas al nombre |
Centre for Research on Socio-Cultural Change |
9 (RLIN) |
4421 |
830 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE SERIE - TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
Working paper (Centre for Research on Socio-Cultural Change) ; |
Designación de volumen o secuencia |
3 |
9 (RLIN) |
4422 |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Identificador Uniforme del Recurso (URI) |
<a href="https://www.researchgate.net/publication/42790165_Cultural_Capital_and_the_Cultural_Field_in_Contemporary_Britain ">https://www.researchgate.net/publication/42790165_Cultural_Capital_and_the_Cultural_Field_in_Contemporary_Britain </a> |
942 ## - ENTRADA PARA ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) |
Koha [por defecto] tipo de item |
e-Libro |
Fuente de clasificación o esquema de ordenación en estanterías |
Universal Decimal Classification |