Understanding cultural taste : (Record no. 45488)
[ view plain ]
000 -CABECERA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 01902cam a2200217 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Campo de control | 45488 |
003 - IDENTIFICADOR DE NÚMERO DE CONTROL | |
Campo de control | ES-BaOER |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
Campo de control | 20240507091304.0 |
008 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
Campo de control de longitud fija | 161116s2015 uk |||| ||||| 0|| ||eng |
020 ## - ISBN (INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER) | |
ISBN | 9781137447067 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN | |
Agencia de catalogación original | DLC |
Idioma de catalogación | eng |
Agencia que realiza la transcripción | DLC |
100 ## - ENCABEZAMIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL | |
Nombre de persona | Wright, David |
9 (RLIN) | 13664 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Understanding cultural taste : |
Parte restante del título | sensation, skill and sensibility / |
Mención de responsabilidad, etc. | David Wright |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | 1st ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC (PIE DE IMPRENTA) | |
Lugar de publicación, distribución, etc. | London : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. | Palgrave Macmillan, |
Fecha de publicación, distribución, etc. | 2015 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | vii, 188 p. |
520 ## - RESUMEN | |
Resumen | "Understanding Cultural Taste updates and critiques established theoretical and empirical accounts of cultural taste. It takes account of the role of cultural industries and cultural policies in shaping cultural tastes and of the contemporary technologies through which cultural goods are produced, circulated and consumed. It weaves together a story of taste as bound up with sensation, skill and sensibility. Taking a historical and theoretical perspective which complicates an understanding of taste as either a matter of personal preference or a simple weapon in social struggles, the book argues that taste remains a significant and complex concept in the sociology of culture, media and cultural studies, cultural policy studies and in their applied sub-disciplines. Such disciplines have come to appreciate and accept the relation between taste and individual and group identities but have been less attentive to other social and political dimensions of this important component of cultural life" (Font: Editor) |
595 ## - SUMARIO | |
Sumario | List of Figures -- Acknowledgements -- Introducing Taste -- 1. Theorizing Taste -- 2. Measuring Taste -- 3. Governing Tastes -- 4. Globalizing Tastes -- 5. Producing Tastes -- 6. Digitalizing Tastes -- Conclusion: Dimensions of Taste -- Notes -- Bibliography |
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICO | |
Nota pública | <a href="Interacció">Interacció</a> |
Identificador uniforme del recurso | <a href="http://interaccio.diba.cat/CIDOC/blogs/2017/entendre-gust-cultural">http://interaccio.diba.cat/CIDOC/blogs/2017/entendre-gust-cultural</a> |
942 ## - ELEMENTOS KOHA | |
Koha tipo de item | Book |
Localización en estanterías | Fecha de adquisición | Suprimido | Perdido | Estropeado | No se presta | Koha Colección | Localización (Biblioteca) | Sublocalización o Colección (subbiblioteca) | Fuente de adquisición | Koha préstamos (veces que ha sido prestado) | Koha signatura completa | Código de barras | Koha Fecha de último uso | Precio efectivo desde | Koha tipo de item |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
45488 | 45488 | ||||||||||||||
Sala | 16/11/2016 | Disponible | General | Centre d' Informació i Documentació del CERC | Centre d' Informació i Documentació del CERC | C | S 01573 | 1900126456 | 16/11/2016 | 16/11/2016 | Book |