Understanding cultural taste : (Registro nro. 45488)

Detalles MARC
000 -CABECERA
Campo de control de longitud fija 01885cam a2200205 i 4500
003 - IDENTIFICADOR DE NÚMERO DE CONTROL
Campo de control ES-BaOER
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
Campo de control 20190719134515.0
008 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
Campo de control de longitud fija 161116s2015 uk |||| ||||| 0|| ||eng
020 ## - ISBN (INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER)
ISBN 9781137447067
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Agencia de catalogación original DLC
Idioma de catalogación eng
Agencia que realiza la transcripción DLC
100 ## - ENCABEZAMIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL
Nombre de persona Wright, David
9 (RLIN) 13664
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Understanding cultural taste :
Parte restante del título sensation, skill and sensibility /
Mención de responsabilidad, etc. David Wright
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Mención de edición 1st ed.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. London :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Palgrave Macmillan,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2015
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión vii, 188 p.
520 ## - Resumen
NOTA DE RESUMEN "Understanding Cultural Taste updates and critiques established theoretical and empirical accounts of cultural taste. It takes account of the role of cultural industries and cultural policies in shaping cultural tastes and of the contemporary technologies through which cultural goods are produced, circulated and consumed. It weaves together a story of taste as bound up with sensation, skill and sensibility. Taking a historical and theoretical perspective which complicates an understanding of taste as either a matter of personal preference or a simple weapon in social struggles, the book argues that taste remains a significant and complex concept in the sociology of culture, media and cultural studies, cultural policy studies and in their applied sub-disciplines. Such disciplines have come to appreciate and accept the relation between taste and individual and group identities but have been less attentive to other social and political dimensions of this important component of cultural life" (Font: Editor)
595 ## - Sumario
Sumario List of Figures -- Acknowledgements -- Introducing Taste -- 1. Theorizing Taste -- 2. Measuring Taste -- 3. Governing Tastes -- 4. Globalizing Tastes -- 5. Producing Tastes -- 6. Digitalizing Tastes -- Conclusion: Dimensions of Taste -- Notes -- Bibliography<br/>
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICO
Nota pública <a href="Interacció">Interacció</a>
Identificador uniforme del recurso <a href="http://interaccio.diba.cat/CIDOC/blogs/2017/entendre-gust-cultural">http://interaccio.diba.cat/CIDOC/blogs/2017/entendre-gust-cultural</a>
942 ## - ELEMENTOS KOHA
Koha tipo de item Libro
Existencias
Suprimido Perdido Estropeado No se presta Koha Colección Localización (Biblioteca) Sublocalización o Colección (subbiblioteca) Localización en estanterías Fecha de adquisición Fuente de adquisición Koha préstamos (veces que ha sido prestado) Koha signatura completa Código de barras Koha Fecha de último uso Precio efectivo desde Koha tipo de item
      Disponible General Centre d' Informació i Documentació del CERC Centre d' Informació i Documentació del CERC Sala 16/11/2016 C   S 01573 1900126456 16/11/2016 16/11/2016 Libro

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