Analysing Dutch science cafés to better understand the science-society relationship (Record no. 45686)
[ view plain ]
000 -CABECERA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 01698naa a22002177a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Campo de control | 45686 |
003 - IDENTIFICADOR DE NÚMERO DE CONTROL | |
Campo de control | ES-BaOER |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
Campo de control | 20240507091308.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Campo de control de longitud fija | cr ||||||||||| |
008 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
Campo de control de longitud fija | 170504s2017 it |||||s|||| 0|| ||eng d |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN | |
Agencia de catalogación original | ES-BaOER |
Idioma de catalogación | cat |
Agencia que realiza la transcripción | ES-BaOER |
100 1# - ENCABEZAMIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL | |
Nombre de persona | Dijkstra, Anne M. |
9 (RLIN) | 14934 |
245 1# - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Analysing Dutch science cafés to better understand the science-society relationship |
Medio físico | [Recurs electrònic] / |
Mención de responsabilidad, etc. | Anne M. Dijkstra |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | 17 p. : digital, fitxer PDF (204,15 Kb) |
520 ## - RESUMEN, ETC. | |
Nota de sumario, etc. | Science cafés offer a place for information and discussion for all who are interested in science and its broader implications for society. In this paper, science cafés are explored as a means of informal science dialogue in order to gain more understanding of the science-society relationship. Perspectives of visitors, organisers and moderators of science cafés were analysed. Findings show that science cafés stimulate discussion and engagement via informal learning processes. Visitors come to broaden their knowledge in an informal ambiance. Organisers and moderators hope to enhance understanding of science and confidence of people to participate in debates. (Font: Autor) |
595 ## - NOTA DE SUMARIO (LOCAL CIDOC) | |
Sumario | Introduction -- The rising popularity of science cafés -- Dialogue and participation processes in the science-society relationship -- Methods -- Results -- Discussion and conclusion -- Acknowledgments -- References |
773 0# - ENTRADA DE DOCUMENTO FUENTE | |
Subcampo de control | nnas |
Título | JCOM, |
Información relacionada | Vol. 16, Issue 1 (2017), |
ISSN | 1824-2049 |
856 ## - ACCESO ELECTRÓNICO | |
Nota Pública | E-Doc |
Identificador uniforme del recurso URI | http://cercles.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=a956dcb6e19288a31313cbdaf570b9ed |
Nota Pública | E-Link |
Identificador uniforme del recurso URI | https://jcom.sissa.it/archive/16/01/JCOM_1601_2017_A03 |
942 ## - ENTRADA PARA ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) | |
Koha tipo de item | e-Article |
No items available.