Crowdfunding schemes in Europe [Recurs electrònic] / by David Röthler and Karsten Wenzlaff

By: Röthler, David.
Wenzlaff, Karsten.
Publisher: [S.l.] : European Expert Network on Culture, 2011Description: 59 p. : digital, fitxer PDF (888,64 kB).Series: EENC Report: Online resources: Summary: La Direcció General d’Educació i Cultura de la Comissió Europea va encarregar aquest informe a la Xarxa Europea d'Experts en Cultura (EENC) que analitza els mecanismes de micromecenatge per al sector cultural i creatiu a Europa, en descriu els aspectes que afecten les competències o els marcs reguladors de la UE i fa recomanacions per a les polítiques europees en aquest àmbit. (Font: el Centre)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

La Direcció General d’Educació i Cultura de la Comissió Europea va encarregar aquest informe a la Xarxa Europea d'Experts en Cultura (EENC) que analitza els mecanismes de micromecenatge per al sector cultural i creatiu a Europa, en descriu els aspectes que afecten les competències o els marcs reguladors de la UE i fa recomanacions per a les polítiques europees en aquest àmbit. (Font: el Centre)

1. Introduction -- 2. Crowdfunding and the Creative Sector in Europe -- 3. The Legal Implications of Crowdfunding -- 4. Final Reflections and Recommendations -- Appendix: Resources about crowdfunding ; List of crowdfunding platforms and experts

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY