Pratiques des échanges culturels internationaux : Les collectivités territoriales : Bilans recherches perspectives / [Paul Alliès, Emmanuel Négrier, François Roche]

Alliès, Paul | Négrier, Emmanuel | Roche, François | Association française d'action artistique.
ISBN: 2865451216.Publisher: Paris : Association française d'action artistique (AFAA) : La Documentation française, 1994Description: 138 p.Abstract: Aquesta publicació constitueix un esforç per sintetitzar els diversos objectius, els modes d'actuar dels diferents agents i la tipologia d'intercanvis culturals, per tal d'afavorir -mitjançant la millora del coneixement recíproc - la complementarietat de les accions engegades per cadascun dels protagonistes. Les reflexions aportades a l'obra són resultat, en bona part, d'una doble enquesta, dirigida als Consells generals i regionals, a les capitals dels departaments i a les ciutats de més de 100.000 habitants de França, d'una banda, i a les delegacions culturals a l'estranger, d'un altra. L'anàlisi de sis estudis de cas mostra com a França els gestors culturals i els artistes han cercat nous espais de legitimització altenatius a la consagració de la ciutat de Paris i com la Unió Europea no ha adquirit encara el protagonisme que els interlocutors voldrien.Abstract: Esta publicación constituye un esfuerzo para sintetizar los diversos objetivos, los modos de actuar de los diferentes agentes y la tipología de intercambios culturales, a fin de favorecer -mediante la mejora del conocimiento recíproco- la complementariedad de las acciones realizadas por cada uno de los protagonistas. Las reflexiones aportadas en la obra son resultado, en buena parte, de una doble encuesta, dirigida a los Consejos generales y regionales, a las capitales de los departamentos y a las ciudades de más de 100.000 habitantes de Francia, por un lado, y a las delegaciones culturales en el extranjero, por otra. El análisis de seis estudios de casos muestra como en Francia los gestores culturales y los artistas han creado nuevos espacios de legitimación alternativos a la consagración de la ciudad de París y como la Unión Europea no ha adquirido todavia el protagonismo que los interlocutores desearian.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Magatzem
General M 1134 1 Exclòs de préstec 1900009173

Aquesta publicació constitueix un esforç per sintetitzar els diversos objectius, els modes d'actuar dels diferents agents i la tipologia d'intercanvis culturals, per tal d'afavorir -mitjançant la millora del coneixement recíproc - la complementarietat de les accions engegades per cadascun dels protagonistes. Les reflexions aportades a l'obra són resultat, en bona part, d'una doble enquesta, dirigida als Consells generals i regionals, a les capitals dels departaments i a les ciutats de més de 100.000 habitants de França, d'una banda, i a les delegacions culturals a l'estranger, d'un altra. L'anàlisi de sis estudis de cas mostra com a França els gestors culturals i els artistes han cercat nous espais de legitimització altenatius a la consagració de la ciutat de Paris i com la Unió Europea no ha adquirit encara el protagonisme que els interlocutors voldrien.

Esta publicación constituye un esfuerzo para sintetizar los diversos objetivos, los modos de actuar de los diferentes agentes y la tipología de intercambios culturales, a fin de favorecer -mediante la mejora del conocimiento recíproco- la complementariedad de las acciones realizadas por cada uno de los protagonistas. Las reflexiones aportadas en la obra son resultado, en buena parte, de una doble encuesta, dirigida a los Consejos generales y regionales, a las capitales de los departamentos y a las ciudades de más de 100.000 habitantes de Francia, por un lado, y a las delegaciones culturales en el extranjero, por otra. El análisis de seis estudios de casos muestra como en Francia los gestores culturales y los artistas han creado nuevos espacios de legitimación alternativos a la consagración de la ciudad de París y como la Unión Europea no ha adquirido todavia el protagonismo que los interlocutores desearian.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY