La Place de la culture dans les systemes urbains : Une approche de l'Est du territoire français / Noëlle Burgi, Mylène Lennhardt-Salvan

By: Burgi, Noëlle.
Lennhardt-Salvan | Observatoire des politiques culturelles (França).
Publisher: Grenoble : Observatoire des politiques culturelles, 1993Description: 37, [19] p.Abstract: Recull de dos reports de síntesi de sengles estudis sobre el paper de la cultura en la viabilitat de xarxes possibles de cooperació interurbana, realitzats: el primer sobre tres sistemes urbans concrets de diferents nivells; i el segon, a la Regió Rhone-Alpes. Tots ells a l'Est de França. El primer treball vol analitzar si l'acció cultural present en el territori pot, pel desenvolupament d'activitats, intercanvis i col.laboracions que implica, donar una pertinença als "sistemes urbans", i també si hi ha en ells una dimensió cultural, la qual sigui susceptible d'afavorir una cohesió al si del sistema urbà analitzat. El segon, també realitzat com a enquesta als actors culturals del territori, pretén determinar proposicions operacionals per establir xarxes urbanes, -aquí a nivell de regió,- recolçant-se en elements d'identitat regional.Abstract: Compilación de dos informes de síntesis de sendos estudios sobre el papel de la cultura en la viabilidad de posibles redes de cooperación interurbana, realizados: el primero sobre tres sistemas urbanos concretos de diferentes niveles, y el segundo en la Región Rhone-Alpes. Todos localizados en el Este de Francia. El primer trabajo quiere analizar si la acción cultural presente en el territorio puede, por el propio desarrollo de actividades, intercambios y colaboraciones que implica, dar una pertenencia a los "sistemas urbanos", y además, si hay en ellos una dimensión cultural, la cual sea susceptible de favorecer una cohesión en el seno del sistema urbano analizado. El segundo, tambien realizado como encuesta a los actores culturales del territorio, pretende determinar proposiciones operacionales para establecer redes urbanas, -aquí nivel de región,- apoyándose en elementos de identidad regional.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Magatzem
General M 1042 1 Exclòs de préstec 1900009245

Recull de dos reports de síntesi de sengles estudis sobre el paper de la cultura en la viabilitat de xarxes possibles de cooperació interurbana, realitzats: el primer sobre tres sistemes urbans concrets de diferents nivells; i el segon, a la Regió Rhone-Alpes. Tots ells a l'Est de França. El primer treball vol analitzar si l'acció cultural present en el territori pot, pel desenvolupament d'activitats, intercanvis i col.laboracions que implica, donar una pertinença als "sistemes urbans", i també si hi ha en ells una dimensió cultural, la qual sigui susceptible d'afavorir una cohesió al si del sistema urbà analitzat. El segon, també realitzat com a enquesta als actors culturals del territori, pretén determinar proposicions operacionals per establir xarxes urbanes, -aquí a nivell de regió,- recolçant-se en elements d'identitat regional.

Compilación de dos informes de síntesis de sendos estudios sobre el papel de la cultura en la viabilidad de posibles redes de cooperación interurbana, realizados: el primero sobre tres sistemas urbanos concretos de diferentes niveles, y el segundo en la Región Rhone-Alpes. Todos localizados en el Este de Francia. El primer trabajo quiere analizar si la acción cultural presente en el territorio puede, por el propio desarrollo de actividades, intercambios y colaboraciones que implica, dar una pertenencia a los "sistemas urbanos", y además, si hay en ellos una dimensión cultural, la cual sea susceptible de favorecer una cohesión en el seno del sistema urbano analizado. El segundo, tambien realizado como encuesta a los actores culturales del territorio, pretende determinar proposiciones operacionales para establecer redes urbanas, -aquí nivel de región,- apoyándose en elementos de identidad regional.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY