Voyage dans dix quartiers européens en crise / Claude Jacquier ; préface de Yves Dauge ; introduction de Marie-Christine Leroy

By: Jacquier, Claude.
Jacquier, Claude | Dauge, Yves [pr.] | Leroy, Marie-Christine [pr.] | França. Délégation interministérielle à la ville. Programma Developpement solidarite.
ISBN: 2738410316.Publisher: Paris : L'Harmattan, cop. 1991Description: 127 p.Series: Objectif ville: Summary: Extreta d'un intercanvi d'experiències entre professionals, realitzat en el quadre d'un programa de cooperació finançat per la CEE, entre 10 ciutats europees d'Alemania, Bèlgica, França, Regne Unit i Holanda, per confrontar i posar en comú maneres de fer per revitalitzar els barris, tot analitzant metodologies d'intervenció i afavorint projectes de cooperació. L'obra sintetitza els informes i documents comunicats pels equips de treball en el si dels intercanvis i per avaluacions d'experiències, al llarg de l'any 80. En una segona part posa en evidència les diferents maneres de fer dels equips operatius. A la fi, aporta algunes de les grans línies d'una reflexió sobre el que podria ser una política de desenvolupament social urbà i sobre les perspectives d'un programa europeu d'intercanvi i formació. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Sala
General S 02764 1 Available (Disponible) 1900023906

Extreta d'un intercanvi d'experiències entre professionals, realitzat en el quadre d'un programa de cooperació finançat per la CEE, entre 10 ciutats europees d'Alemania, Bèlgica, França, Regne Unit i Holanda, per confrontar i posar en comú maneres de fer per revitalitzar els barris, tot analitzant metodologies d'intervenció i afavorint projectes de cooperació.

L'obra sintetitza els informes i documents comunicats pels equips de treball en el si dels intercanvis i per avaluacions d'experiències, al llarg de l'any 80. En una segona part posa en evidència les diferents maneres de fer dels equips operatius. A la fi, aporta algunes de les grans línies d'una reflexió sobre el que podria ser una política de desenvolupament social urbà i sobre les perspectives d'un programa europeu d'intercanvi i formació. (Font: Editor)

Préface -- Introduction -- La revitalisation des quartiers en crise, un enjeu européen -- 1. Voyage dans des quartiers en crise: Invitation au voyage : de Fort Nieulay à Tenever ; Des quartiers el des sociétés urbaines en crise -- 2. Les politiques et les méthodes de revitalisation: Les méthodes de diagnostic ; L'origine des programmes de revitalisation ; Les dispositifs d'intervention et le partenariat ; La mise en œuvre des programmes de revitalisation ; Les professionnels et leur inscription dans les projets ; L'engagement des habitants dans les programmes -- Le développement social urbain et ses perspectives européennes -- Annexes

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY