L'Animació de grups d'esplai i de vacances : fer de monitor / Joaquim Franch, Alfons Martinell

By: Franch, Joaquim.
Martinell, Alfons.
ISBN: 8472221784.Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Laia, 1984Description: 203 p.Series: Quaderns de pedagogia: 12Summary: ¿Que ha de saber un monitor per animar un grup d'esplai i de vacances? Aquest text dóna resposta a quins són els àmbits d'intervenció del monitor, les estratègies i tècniques d'animació i formació de grups i a diversos aspectes relatius a l'organització i planificació d'una colònia infantil. El lector a més a més d'útils indicacions i propostes practiques hi trobarà sempre la reflexió pedagògica dels autors, avalada per molts anys de bon ofici dins d'aquest camp educatiu. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 03446 1 Available (Disponible) 1900021511

¿Que ha de saber un monitor per animar un grup d'esplai i de vacances? Aquest text dóna resposta a quins són els àmbits d'intervenció del monitor, les estratègies i tècniques d'animació i formació de grups i a diversos aspectes relatius a l'organització i planificació d'una colònia infantil.

El lector a més a més d'útils indicacions i propostes practiques hi trobarà sempre la reflexió pedagògica dels autors, avalada per molts anys de bon ofici dins d'aquest camp educatiu. (Font: Editor)

Introducció -- I. L’animació d'una col·lectivitat infantil: Del joc a la vida col·lectiva ; Fer de monitor ; Les referencies de la intervenció -- II. La presencia: La intervenció en la vida quotidiana ; La regulació dels conflictes -- III. La intervenció: Les intervencions del monitor ; Models d'intervenció dels monitors ; La formació dels grups ; Donar la paraula: les assemblees i reunions ; L'animació de les activitats -- IV. L’organització: La planificació ; L'organització vista de prop ; El treball en equip dels monitors -- V. Annexos i documents de treball: Valorar les possibilitats dels nois i de les situacions ; L’anàlisi de la intervenció ; Fitxes de materials de programació i de control

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY