Dialogue culturel Nord-Sud et collectivités territoriales : actes du colloque organisé par Culture et développement et l'Observatoire des politiques culturelles : Marseille 26-27 novembre 1992

França. Ministère de l'éducation nationale et de la culture | França. Ministère de la coopération et du développement | França. Ministère des affaires étrangères | Observatoire des politiques culturelles (França).
Publisher: Paris : Grenoble : Culture et développement ; Observatoire des politiques culturelles, D.L. 1993Description: 80 p.Abstract: Aquest col.loqui té per objectiu promoure una reflexió comuna en el conjunt dels actors implicats, sobre el camp de les relacions artístiques i culturals entre França i l'Africa subsahariana, al qual considera amb dues limitacions: la dispersió i aïllament de les iniciatives i la insuficient implicació de les col.lectivitats territorials. D'aquí els temes de reflexió: Quins són el lloc i el rol de la cultura en el desenvolupament? Quines poden ser les motivacions, ambigüetats i enriquiments mutus en els encontres de cultures? Quina part poden tenir aquests en les polítiques culturals locals? A més, mitjançant anàlisi d'experiències i localització dels principals obstacles i elements reeixits, intenta definir allò que pot ajudar a les col.lectivitats a desenvolupar aquests intercanvis culturals.Abstract: El objetivo de este coloquio es promover una reflexión común en el conjunto de los actores implicados, en torno al campo de las relaciones artísticas y culturales entre Francia y la Africa subsahariana; campo que considera con dos limitaciones: la dispersión y aislamiento de las diferentes iniciativas, y la insuficiente implicación de las colectividades territoriales. De ahí los temas de reflexión: Cuáles son el lugar y el papel de la cultura en el desarrollo? Cuáles pueden ser las motivaciones, ambigüedades y enriquecimientos mútuos en el diálogo de culturas? Qué parte puede tener éste en las políticas culturales locales? Además, mediante el análisis de experiencias, con la localización de los principales obstáculos y elementos exitosos, intenta definir lo que puede ayudar a las colectividades a desarrollar estos intercambios culturales.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Magatzem
General M 1098 1 Exclòs de préstec 1900024761

Aquest col.loqui té per objectiu promoure una reflexió comuna en el conjunt dels actors implicats, sobre el camp de les relacions artístiques i culturals entre França i l'Africa subsahariana, al qual considera amb dues limitacions: la dispersió i aïllament de les iniciatives i la insuficient implicació de les col.lectivitats territorials. D'aquí els temes de reflexió: Quins són el lloc i el rol de la cultura en el desenvolupament? Quines poden ser les motivacions, ambigüetats i enriquiments mutus en els encontres de cultures? Quina part poden tenir aquests en les polítiques culturals locals? A més, mitjançant anàlisi d'experiències i localització dels principals obstacles i elements reeixits, intenta definir allò que pot ajudar a les col.lectivitats a desenvolupar aquests intercanvis culturals.

El objetivo de este coloquio es promover una reflexión común en el conjunto de los actores implicados, en torno al campo de las relaciones artísticas y culturales entre Francia y la Africa subsahariana; campo que considera con dos limitaciones: la dispersión y aislamiento de las diferentes iniciativas, y la insuficiente implicación de las colectividades territoriales. De ahí los temas de reflexión: Cuáles son el lugar y el papel de la cultura en el desarrollo? Cuáles pueden ser las motivaciones, ambigüedades y enriquecimientos mútuos en el diálogo de culturas? Qué parte puede tener éste en las políticas culturales locales? Además, mediante el análisis de experiencias, con la localización de los principales obstáculos y elementos exitosos, intenta definir lo que puede ayudar a las colectividades a desarrollar estos intercambios culturales.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY