Indicateurs culturels : Quelques exemples / par Augustin Girard

By: Girard, Augustin.
Consell de la Cooperació Cultural. Programa Europeu d'Avaluació de les Polítiques Culturals Nacionals dels Països Membres | França. Ministère de la culture. Département des études et de la prospective.
Publisher: Strasbourg : Paris : Conseil de l'Europe ; Ministère de la culture. Département des études et de la prospective, 1992Description: 111 p.Summary: Aquesta obra mostra la possibilitat d'establir un conjunt d'estadístiques internacionals en cultura. L'autor fa prevenció del caràcter experimental i heterogeni del treball, però manifesta la confiança en aconseguir, amb propers programes d'avaluació de les polítiques culturals nacionals del Consell d'Europa, les dades suficients per permetre la creació d'un cos de conceptes comuns a cada país, que serveixin per formular amb claretat les polítiques culturals i permetin avaluar-ne l'eficiència dels recursos i l'eficàcia dels resultats. les taules estadístiques subjectes a comentari es troben estructurades en cinc capítols: 1.- Despeses en cultura del país 2.- Despeses en cultura de l'Estat 3.- Despeses en cultura de l'administració local i perifèrica 4.- Consum de les llars 5.- Participació cultural de la població.Summary: Esta obra muestra la posibilidad de establecer un conjunto de estadísticas internacionales en cultura. El autor previene del carácter experimental y heterogéneo del trabajo, pero manifiesta la confianza de lograrlo, con los próximos programas de evaluación de las políticas culturales nacionales del Consejo de Europa, los datos suficientes para permitir la creación de un cuerpo de conceptos comunes a cada país, que sirvan para formular con claridad las políticas culturales y permitan evaluar la eficiencia de los recursos y la eficacia de los resultados. Las tablas estadísticas sujetas a comentario se encuentran estructuradas en cinco capítulos: 1) gastos en cultura del país; 2) gastos en cultura del Estado; 3) gastos en cultura de la administración local y periférica; 4) consumo en los hogares; 5) participación cultural de la población.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
22 Gir 92 1 Available 1900023672

Aquesta obra mostra la possibilitat d'establir un conjunt d'estadístiques internacionals en cultura. L'autor fa prevenció del caràcter experimental i heterogeni del treball, però manifesta la confiança en aconseguir, amb propers programes d'avaluació de les polítiques culturals nacionals del Consell d'Europa, les dades suficients per permetre la creació d'un cos de conceptes comuns a cada país, que serveixin per formular amb claretat les polítiques culturals i permetin avaluar-ne l'eficiència dels recursos i l'eficàcia dels resultats. les taules estadístiques subjectes a comentari es troben estructurades en cinc capítols: 1.- Despeses en cultura del país 2.- Despeses en cultura de l'Estat 3.- Despeses en cultura de l'administració local i perifèrica 4.- Consum de les llars 5.- Participació cultural de la població.

Esta obra muestra la posibilidad de establecer un conjunto de estadísticas internacionales en cultura. El autor previene del carácter experimental y heterogéneo del trabajo, pero manifiesta la confianza de lograrlo, con los próximos programas de evaluación de las políticas culturales nacionales del Consejo de Europa, los datos suficientes para permitir la creación de un cuerpo de conceptos comunes a cada país, que sirvan para formular con claridad las políticas culturales y permitan evaluar la eficiencia de los recursos y la eficacia de los resultados. Las tablas estadísticas sujetas a comentario se encuentran estructuradas en cinco capítulos: 1) gastos en cultura del país; 2) gastos en cultura del Estado; 3) gastos en cultura de la administración local y periférica; 4) consumo en los hogares; 5) participación cultural de la población.

Avertissement -- 1. Les dépenses culturelles de la nation -- 2. Les dépenses culturelles de l’État -- 3. Les dépenses culturelles des villes et des départements -- 4. La consommation des ménages -- 5. La participation de la population a la vie culturelle

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY