Education in/and culture / Ken Robinson

By: Robinson, Ken.
Consell d'Europa. Divisió de Política i Acció Cultural | Consell d'Europa. Consell de la Cooperació Cultural | Unió Europea. Task Force for Human Resources, Education, Training and Youth.
Publisher: Paris : Council of Europe. Cultural Policy and Action Division, 1995Description: 37 p.Summary: Tracta de la documentació existent sobre les arts en l'educació, incloent-hi la que van generar les anteriors iniciatives del Consell d'Europa. La primera part defineix les paraules bàsiques de l'informe. El segon capítol subratlla les noves agendes a que s'enfronten els sistemes educatius de tots els estats europeus. La secció tercera sintetitza els reptes per al desenvolupament educacional europeu. La quarta secció posa en evidència els models existents de provisió de serveis per a les arts a l'educació en els països europeus, i identifica deficiències importants. El cinquè capítol analitza les raons subjacents d'aquestes deficiències. La sisena part ofereix una explicació del paper de les arts a l'educació, fent particular referència a la cultura i el desenvolupament. El capítol set observa de més a prop les arts i l'educació intercultural. La vuitena secció subratlla els principis de provisió de serveis per reforçar les relacions entre l'educació artística, la cultura i el desenvolupament. La número nou analitza el paper dels professors i dels artistes. El desè capítol avança algunes recomanacions pràctiques. Summary: Este informe trata de la documentación existente sobre las artes en la educación, incluyendo la generada por las iniciativas anteriores del Consejo de Europa. La primera parte define las palabras básicas del informe. El segundo capítulo subraya las nuevas agendas a que se enfrentan los sistemas educativos de todos los estados europeos. La sección tercera sintetiza los retos para el desarrollo educacional europeo. La cuarta sección pone en evidencia los modelos existentes de provisión de servicios para las artes en la educación en los países europeos e identifica deficiencias importantes respecto a la cultura y el desarrollo. El quinto capítulo analiza las razones subyacentes de estas deficiencias. La sexta parte ofrece una explicación del papel de las artes en la educación, haciendo especial énfasis en la cultura y el desarrollo. El capítulo siete observa desde más cerca las artes y la educación intercultural. La octava sección subraya los principios de provisión de servicios para reforzar las relaciones entre la educación artística, la cultura y el desarrollo. La sección número nueve analiza el papel de los profesores y de los artistas. El décimo capítulo avanza algunas recomendaciones prácticas.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
08 Rob 95 1 Available 1900103488
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
08 Rob 95 2 Available 1900092720

Tracta de la documentació existent sobre les arts en l'educació, incloent-hi la que van generar les anteriors iniciatives del Consell d'Europa. La primera part defineix les paraules bàsiques de l'informe. El segon capítol subratlla les noves agendes a que s'enfronten els sistemes educatius de tots els estats europeus. La secció tercera sintetitza els reptes per al desenvolupament educacional europeu. La quarta secció posa en evidència els models existents de provisió de serveis per a les arts a l'educació en els països europeus, i identifica deficiències importants. El cinquè capítol analitza les raons subjacents d'aquestes deficiències. La sisena part ofereix una explicació del paper de les arts a l'educació, fent particular referència a la cultura i el desenvolupament. El capítol set observa de més a prop les arts i l'educació intercultural. La vuitena secció subratlla els principis de provisió de serveis per reforçar les relacions entre l'educació artística, la cultura i el desenvolupament. La número nou analitza el paper dels professors i dels artistes. El desè capítol avança algunes recomanacions pràctiques.

Este informe trata de la documentación existente sobre las artes en la educación, incluyendo la generada por las iniciativas anteriores del Consejo de Europa. La primera parte define las palabras básicas del informe. El segundo capítulo subraya las nuevas agendas a que se enfrentan los sistemas educativos de todos los estados europeos. La sección tercera sintetiza los retos para el desarrollo educacional europeo. La cuarta sección pone en evidencia los modelos existentes de provisión de servicios para las artes en la educación en los países europeos e identifica deficiencias importantes respecto a la cultura y el desarrollo. El quinto capítulo analiza las razones subyacentes de estas deficiencias. La sexta parte ofrece una explicación del papel de las artes en la educación, haciendo especial énfasis en la cultura y el desarrollo. El capítulo siete observa desde más cerca las artes y la educación intercultural. La octava sección subraya los principios de provisión de servicios para reforzar las relaciones entre la educación artística, la cultura y el desarrollo. La sección número nueve analiza el papel de los profesores y de los artistas. El décimo capítulo avanza algunas recomendaciones prácticas.

Introduction -- 1. Defining terms: a) Education ; b) Culture ; e) The Arts -- 2. The challenge for education: a) Political ; b) Economic ; c) Technological ; d) Cultural -- 3. Trends in educational provision -- 4. Arts education in Europe: a) Conceptions of arts education ; b) Status of the arts in education ; c) Teachers of the arts ; d) Artists and education -- 5. Issues of provision: a) Standards ; b) Economic competitiveness ; c) Cultural identity ; d) Demography and resources -- 6. The need for the arts in education: a) intellectual development ; b) creative development ; c) cultural development ; d) aesthetic development ; e) moral development ; f) physical and perceptual development ; g) personal and social development -- 7. The arts and intercultural education -- 8. Principles of provision: the need for balance: a) Balance in the curriculum ; b) Balance between the arts ; e) Balance within the arts -- 9. Teachers and artists -- 10. Recommendations: Annex 1. Provision for the Arts in Schools in Europe ; Annex 2. Resolution of the European Council adopted 24 May 1988 on the European Dimension m Education (extract) ; Annex 3. Treaty on European Union (Maastricht): Articles 126 and 127 -- Notes -- References

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY