Situació de la dansa a Catalunya / Gemma Sendra

By: Sendra, Gemma.
Associació de Ballarins i Coreògrafs Professionals de Catalunya.
Publisher: Barcelona : Associació de Ballarins i Coreògrafs Professionals de Catalunya, 1990Description: 31 f.Summary: Aquest informe va néixer de la voluntat de l'Associació de ballarins i coreògrafs de Catalunya per donar a conèixer la situació en que es troba la Dansa al nostre país i poder, a partir d'aquí, pensar i proposar estratègies d'intervenció que garantitzin la continuïtat i el desenvolupament de l'art coreogràfic dins del programa cultural del nostre país. L'anàlisi s'ha realitzat a partir de les dades professionals facilitades pels mateixos grups. Es va passar una enquesta a un total de 16 companyies de les quals només 12 varen contestar: Agustí Ros, Anna Sánchez, Antònia Oliver, Ballet Contemporani de Barcelona, Cesc Gelabert & Lydia Azopardi, Dart, Irregular, Lanónima Imperial, Maria Muñoz, Mudances, Nats Nus, Roseland. Les dades de l'enquesta versaren principalment sobre l'any de creació de la companyia, l'activitat actual, el nombre de membres que la formen, la seva dedicació i el pressupost que tenen. En analitzar alguna d'aquestes dades s'ha hagut de fer un tractament especial diferenciant les companyies més consolidades (5) de les de més nova creació (7), a fi d'oferir una lectura el més clara i precisa possible de les dades. (Font: Presentació)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
ED21 Sen 90 1 Available 1900149707

Aquest informe va néixer de la voluntat de l'Associació de ballarins i coreògrafs de Catalunya per donar a conèixer la situació en que es troba la Dansa al nostre país i poder, a partir d'aquí, pensar i proposar estratègies d'intervenció que garantitzin la continuïtat i el desenvolupament de l'art coreogràfic dins del programa cultural del nostre país.
L'anàlisi s'ha realitzat a partir de les dades professionals facilitades pels mateixos grups. Es va passar una enquesta a un total de 16 companyies de les quals només 12 varen contestar: Agustí Ros, Anna Sánchez, Antònia Oliver, Ballet Contemporani de Barcelona, Cesc Gelabert & Lydia Azopardi, Dart, Irregular, Lanónima Imperial, Maria Muñoz, Mudances, Nats Nus, Roseland.
Les dades de l'enquesta versaren principalment sobre l'any de creació de la companyia, l'activitat actual, el nombre de membres que la formen, la seva dedicació i el pressupost que tenen. En analitzar alguna d'aquestes dades s'ha hagut de fer un tractament especial diferenciant les companyies més consolidades (5) de les de més nova creació (7), a fi d'oferir una lectura el més clara i precisa possible de les dades. (Font: Presentació)

1. Introducció -- 2. Activitat -- 3. Característiques de les companyies: 3.1. Estatut jurídic ; 3.2. Els ballarins ; 3.3. La gestió administrativa i de marketing -- 4. Local d'assaig -- 5. Pressupost -- 6. Consideracions finals

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY