La Infografía : Las nuevas imágenes de la comunicación audiovisual en España / Edición de Miguel de Aguilera, Hipólito Vivar

Aguilera Moyano, Miguel de [ed.] | Vivar, Hipólito [ed.] | Fundesco.
ISBN: 8486094666.Publisher: Madrid : Fundesco, 1990Description: 168 p.Series: Sectores: 3; Los Libros de Fundesco: Abstract: La pantalla electrònica, constitueix sens dubte, un dels fets de major incidència en la vida cultural i social del nostre segle. L'elaboració de les realitats virtuals forma part de la notable revolució icónica protagonitzada en gran part per la infografia, alhora que s'inscriu en un procés de canvi de major amplitud, resultat de l'aplicació de l'electrònica, l'ordinador i altres tècniques de producció cultural. La constant presència d'aquestes imatges, fa precisa la seva comprensió, tant pels profesionals i estudiosos de la comunicació, com tots aquells interessats en les transformacions culturals. El present llibre, obeeix entre altres a aquest propòsit, des d'una perspectiva pluridisciplinar on es recullen les opinions, reflexions i experiències de destacats autors espanyols. L'anàlisi destaca aspectes culturals, linguístics, comunicacionals, filosòfics, sociològics i tècnics, que concorren en torn la infografia i ofereixen una idea amplia del que aquesta representa actualment.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
V+S Inf 90 1 Available 1900036308

La pantalla electrònica, constitueix sens dubte, un dels fets de major incidència en la vida cultural i social del nostre segle. L'elaboració de les realitats virtuals forma part de la notable revolució icónica protagonitzada en gran part per la infografia, alhora que s'inscriu en un procés de canvi de major amplitud, resultat de l'aplicació de l'electrònica, l'ordinador i altres tècniques de producció cultural. La constant presència d'aquestes imatges, fa precisa la seva comprensió, tant pels profesionals i estudiosos de la comunicació, com tots aquells interessats en les transformacions culturals. El present llibre, obeeix entre altres a aquest propòsit, des d'una perspectiva pluridisciplinar on es recullen les opinions, reflexions i experiències de destacats autors espanyols. L'anàlisi destaca aspectes culturals, linguístics, comunicacionals, filosòfics, sociològics i tècnics, que concorren en torn la infografia i ofereixen una idea amplia del que aquesta representa actualment.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY