Projecció territorial de la despesa en transferències del Ministeri de Cultura Anys 1986 a 1988 / Mercè Costa, Xavier Cubeles, Jordi Roselló ; Coordinador: Lluís Bonet

By: Costa, Mercè.
Roselló, Jordi | Cubeles, Xavier | Bonet, Lluís [coord.] | Centre d'Estudis de Planificació.
Publisher: Barcelona : Centre d'Estudis de Planificació (CEP), 1989Description: 246 f.Summary: D'acord amb el projecte de realització d'aquest estudi, el seu objectiu és l’anàlisi de la distribució territorial de la despesa del Ministeri de Cultura. Tanmateix, però, la territorialització de la despesa pública té una formulació plural que, a l'hora, condueix a diferents resultats. La definició de l’abast i el contingut contemplats en el treball es concreta en l'estudi de la despesa que el Ministeri situa distribuïda en el territori espanyol mitjançant assignacions pressupostàries exclòs el consum final propi, és a dir, sense comptar la despesa directa de funcionament dels seus serveis perifèrics a i la indirecta d'imputació territorial del funcionament dels serveis centralitzats i de coordinació de la política cultural. (Font: Introducció)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
14+06+21 Cos 89 1 Available 1900042103

D'acord amb el projecte de realització d'aquest estudi, el seu objectiu és l’anàlisi de la distribució territorial de la despesa del Ministeri de Cultura. Tanmateix, però, la territorialització de la despesa pública té una formulació plural que, a l'hora, condueix a diferents resultats.
La definició de l’abast i el contingut contemplats en el treball es concreta en l'estudi de la despesa que el Ministeri situa distribuïda en el territori espanyol mitjançant assignacions pressupostàries exclòs el consum final propi, és a dir, sense comptar la despesa directa de funcionament dels seus serveis perifèrics a i la indirecta d'imputació territorial del funcionament dels serveis centralitzats i de coordinació de la política cultural. (Font: Introducció)

I. Introducció -- II. La intervenció publica en el camp de la cultura -- III. El Ministeri de Cultura: estructura orgànica, finalitats i funcions -- IV. Distribució territorial de les transferències del Ministeri de Cultura -- V. Altres fonts de finançaments de la Cultura des de l’Administració Central -- VI. Consideracions finals -- Bibliografia

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY