El Vallès Occidental : Planejament urbanístic i problemàtica territorial

Federació de Municipis de Catalunya | Àrea Metropolitana de Barcelona | Barcelona. Ajuntament | Institut d'Estudis Metropolitans de Barcelona.
ISBN: 8488068344.Publisher: Barcelona : Institut d'Estudis Metropolitans de Barcelona, 1994Description: 85 p.Series: PapersRegió Metropolitana de Barcelona : Territori, estratègies, planejament: 17Summary: El present quadern de la col·lecció “Papers” recull els materials presentats en el seminari organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Institut d'Estudis Metropolitans de Barcelona sota el títol “El Vallès Occidental: planejament urbanístic i problemàtica territorial”. El seminari se celebrà el proppassat mes de novembre en el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. Com el lector veurà, la monografia consta de set treballs. Amb aquest quadern s'enceta una sèrie de visions sobre la realitat metropolitana des de les diverses unitats que n'integren el territori. (Font: Presentació)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
4008/22 1 Available 1900051211

Presentació -- El Vallès Occidental: invitació al diàleg / Oriol Civil -- El Vallès Occidental en el marc metropolità: Processos de suburbialització i debilitat de l'estructura territorial / Manel Larrosa -- El planejament urbanístic vigent al Vallès Occidental / Jordi Casso -- Les polítiques de sòl: El cas del Pla General de Sabadell / Francesc Mestres -- Els transports i la xarxa viària al Vallès Occidental / Pere Montaña -- El Vallès: suburbi, corredor, perifèria / Ricard Pié -- El Vallès Occidental: dades bàsiques / Batis Ibarguren

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY