La Cibercultura, el segon diluvi? / Pierre Lévy

By: Lévy, Pierre.
ISBN: 8482564994.Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Edicions de la Universitat Oberta de Catalunya : Proa, 1998Description: 205 p.Series: Biblioteca oberta: 8Summary: Què és la cibercultura? Quin moviment social i cultural s'amaga darrere d'aquest fenomen tècnic? Podem parlar d'una nova relació amb el saber? Quins canvis comporta la cibercultura en l'educació i en la formació? Quines són les noves formes artístiques lligades als ordinadors i a les xarxes? L'urbanisme i l'organització del territori, com es veuen afectats pel desenvolupament del ciberespai? En una paraula, quines són les implicacions culturals de les noves tecnologies? De la digitalització a la navegació, passant per la memòria, els programes, la realitat virtual, el multimèdia, la interactivitat, el correu electrònic, etc., aquest llibre clar, complet i accessible al lector no especialitzat, vol ser sobretot una presentació de les noves tecnologies, del seu ús i les seves apostes. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 00190 1 Available 1900053499

Què és la cibercultura? Quin moviment social i cultural s'amaga darrere d'aquest fenomen tècnic? Podem parlar d'una nova relació amb el saber? Quins canvis comporta la cibercultura en l'educació i en la formació? Quines són les noves formes artístiques lligades als ordinadors i a les xarxes? L'urbanisme i l'organització del territori, com es veuen afectats pel desenvolupament del ciberespai? En una paraula, quines són les implicacions culturals de les noves tecnologies?
De la digitalització a la navegació, passant per la memòria, els programes, la realitat virtual, el multimèdia, la interactivitat, el correu electrònic, etc., aquest llibre clar, complet i accessible al lector no especialitzat, vol ser sobretot una presentació de les noves tecnologies, del seu ús i les seves apostes. (Font: Editor)

Tít. orig.: Cyberculture

Introducció: Diluvis -- Primera part. Definicions: 1. Les tecnologies tenen un impacte? ; 2. La infraestructura tècnica del món virtual ; 3. El llenguatge numèric o la virtualització de la informació ; 4. La interactivitat ; 5. El ciberespai o la virtualització de la comunicació -- Segona part. Propostes: 6. L'universal sense totalitat, essència de la cibercultura ; 7. El moviment social de la cibercultura ; 8. EL so de la cibercultura ; 9. L'art de la cibercultura ; 10. La nova relació amb el coneixement ; 11. Les mutacions de l'ensenyament i l'economía dels coneixements ; 12. Els arbres de coneixements, un instrument per a la intel·ligència col·lectiva en l'educació i la formació ; 134. El ciberespai, la ciutat i la democràcia electrònica -- Tercera part. Problemes: 14. Conflictes d'interessos i diversitat dels punts de vista ; 15. Crítica de la substitució ; 16. Crítica de la dominació ; 17. Crítica de la crítica ; 18. Preguntes sense resposta -- Conclusió: La cibercultura o la tradició simultània

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY