El Futur desenvolupament de les indústries de continguts d' informació de la ciutat de Barcelona / Ezequiel Baró, Xavier Cubeles

Baró i Tomàs, Ezequiel | Cubeles, Xavier | Barcelona. Ajuntament.
ISBN: 8476099282.Publisher: Barcelona : Ajuntament de Barcelona, 2000Description: 192 p.Summary: L’evolució de les activitats de producció i difusió de continguts d’informació es desenvolupa en el marc del conjunt dels mercats de la informació i de la comunicació (INFOCOM) els quals han experimentat importants transformacions al llarg del segle XX. Els canvis successius en les tecnologies de la informació i la comunicació han tingut efectes directes sobre el progrés de les indústries de continguts (així, per exemple, han estat el factor desencadenant de noves formes d 'expressió artística, d'entreteniment i d'informació: el cinema, el vídeo, la televisió, etc.) Darrerament, l'avenc accelerat de les tecnologies digitals ha obert les portes a una nova i profunda revolució de les indústries de continguts d'informació. Així, la possibilitat d'emmagatzemar i transmetre qualsevol tipus d'informació (text, so i imatges) en un únic codi (el bit) suposa la definitiva convergència del conjunt de les indústries de continguts cap un únic gran mercat de la informació i la comunicació. En aquest context de canvi general de !'estructura i la dinàmica dels mercats, el present estudi té per objecte analitzar les perspectives de futur de les indústries de continguts d'informació a la ciutat de Barcelona. Concretament, es plantegen dos objectius fonamentals: Analitzar l'abast i els efectes del procés de convergència dels mercats de la INFOCOM, com a conseqüència de la introducció de la tecnologia digital ; Identificar les oportunitats/amenaces i les fortaleses/febleses de les indústries de continguts d'informació de la ciutat de Barcelona davant !'actual procés de canvi. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Magatzem
General C21 Fut 00 1 Exclòs de préstec 1900074580
Book CERC
Magatzem
General M 1379 2 Exclòs de préstec 1900068051

L’evolució de les activitats de producció i difusió de continguts d’informació es desenvolupa en el marc del conjunt dels mercats de la informació i de la comunicació (INFOCOM) els quals han experimentat importants transformacions al llarg del segle XX. Els canvis successius en les tecnologies de la informació i la comunicació han tingut efectes directes sobre el progrés de les indústries de continguts (així, per exemple, han estat el factor desencadenant de noves formes d 'expressió artística, d'entreteniment i d'informació: el cinema, el vídeo, la televisió, etc.)
Darrerament, l'avenc accelerat de les tecnologies digitals ha obert les portes a una nova i profunda revolució de les indústries de continguts d'informació. Així, la possibilitat d'emmagatzemar i transmetre qualsevol tipus d'informació (text, so i imatges) en un únic codi (el bit) suposa la definitiva convergència del conjunt de les indústries de continguts cap un únic gran mercat de la informació i la comunicació.
En aquest context de canvi general de !'estructura i la dinàmica dels mercats, el present estudi té per objecte analitzar les perspectives de futur de les indústries de continguts d'informació a la ciutat de Barcelona.
Concretament, es plantegen dos objectius fonamentals: Analitzar l'abast i els efectes del procés de convergència dels mercats de la INFOCOM, com a conseqüència de la introducció de la tecnologia digital ; Identificar les oportunitats/amenaces i les fortaleses/febleses de les indústries de continguts d'informació de la ciutat de Barcelona davant !'actual procés de canvi. (Font: Editor)

Presentació -- 1. Introducció -- 2. El canvi tècnic i el seu impacte en els mercats de la informació i la comunicació -- 3. Els mercats de les indústries de continguts -- 4. Diagnòstic estratègic de les indústries de continguts d'informació a la ciutat de Barcelona -- 5. Conclusions -- Annex 1: Marc general: tendències de desenvolupament futur dels mercats de continguts d'informació -- Annex 2: Diagnòstic estratègic de les indústries de continguts d'informació de la ciutat de Barcelona

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY