Externalització de serveis culturals públics : qualitat i eficiència en la cooperació públic-privat / Dr. Lluís Bonet i Agustí (coord.)

Bonet, Lluís [coord.] | Universitat de Barcelona | Fundació Romea per a les Arts Escèniques | Jornades sobre models d'externalització dels equipaments i serveis culturals de titularitat pública (2007 : Barcelona).
ISBN: 9788493512439.Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Bissap Consulting, 2008Description: 119 p.Series: Quaderns de cultura (Bissap Consulting): 1Summary: Recopilació de textos elaborats per a les Jornades sobre models d'externalització deis equipaments i serveis culturals de titularitat pública, organitzades per la Universitat de Barcelona, que van tenir lloc els dies 19 i 20 de setembre de 2007 sota la direcció del Dr. Lluís Bonet i Agustí. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 02206 1 Available (Disponible) 1900147680

Recopilació de textos elaborats per a les Jornades sobre models d'externalització deis equipaments i serveis culturals de titularitat pública, organitzades per la Universitat de Barcelona, que van tenir lloc els dies 19 i 20 de setembre de 2007 sota la direcció del Dr. Lluís Bonet i Agustí. (Font: Editor)

Presentació / Lluís Noguera i Jordana -- Introducció / Lluís Bonet i Agustí -- Ponències: Externalització i finançament alternatiu / Miquel Salazar -- Els límits i les potencialitats imposats pel marc legal i procedimental / Rafael Herrero Iturriaga -- Interacció i avaluació per part de l'Administració / Albert de Gregorio -- El nou paper del funcionari cultural : de la provisió directa al control i la inspecció del servei / Marta Clari -- Innovació enfront de continuïtat : riscs i avantatges competitius/ Àngels Mestres -- L'externalització de la gestió i difusió del patrimoni / Xavier Suñol -- Models alternatius d'organització empresarial / Jaume Colomer -- L'externalització de cases municipals de cultura / Ferran Farré -- El repte d'un teixit local d'empreses de serveis culturals / Francesc Vila -- L'experiència de disseny de plecs de condicions tècniques des d'una Administració local / Rafa Milán -- Selecció bibliogràfica i recull de normativa legal

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY