Atlas de infraestructuras culturales de España / [dirección técnica, Rubén Gutiérrez del Castillo, Silvia Zuleta Romano ; equipo de investigación del Instituto de Estudios de Ocio de la Universidad de Deusto, Cristina Ortega Nuere, Joseba Doistua Nebreda ; con la colaboración de CIMEC]

Doistua Nebreda, Joseba | Gutiérrez del Castillo, Rubén [ed.] | Zuleta Romano, Silvia [ed.] | Ortega Nuere, Cristina.
ISBN: 9788480488181.Publisher: Madrid : Ediciones y Publicaciones Autor, DL 2009Description: 295 p.Series: Datautor documentos: Summary: L'àrea d'estudis de la Fundación Autor ha publicat el resultat de la investigació duta a terme per l'equip del Instituto de Estudios de Ocio de la Universidad de Deusto sobre el panorama d'equipaments i infraestructures culturals en el conjunt de l'estat espanyol, amb l'objectiu general de facilitar informació sobre la seva situació actual. De manera específica s'ha treballat amb la voluntat de construir un marc conceptual que possibiliti la seva anàlisi en coherència amb el sistema cultural del que formen part, s'identifiqui l'univers d'infraestructures culturals existents a l'estat, així com les variables significatives que facilitin la seva classificació i estudi, facilitant els resultats a través de mapes, gràfics i taules, i acompanyant-los d'una selecció de fonts secundàries pertinents. Amb una visió de la recerca manifestament aplicada i pràctica, els resultats suposen un avenç en la descripció, anàlisi i diagnòstic del panorama d'infraestructures culturals a l'estat espanyol, alhora que, més enllà de la utilitat de l'estudi pels investigadors, es pretén que els resultats orientin les decisions i accions dels polítics i tècnics responsables del desenvolupament de les polítiques culturals, que a parer dels autors de l'estudi, és un sector estratègic creixent i on les infraestructures juguen un paper destacat en millorar la qualitat de vida de la ciutadania. (Font: el Centre)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 00002 1 Available 1900140414

L'àrea d'estudis de la Fundación Autor ha publicat el resultat de la investigació duta a terme per l'equip del Instituto de Estudios de Ocio de la Universidad de Deusto sobre el panorama d'equipaments i infraestructures culturals en el conjunt de l'estat espanyol, amb l'objectiu general de facilitar informació sobre la seva situació actual. De manera específica s'ha treballat amb la voluntat de construir un marc conceptual que possibiliti la seva anàlisi en coherència amb el sistema cultural del que formen part, s'identifiqui l'univers d'infraestructures culturals existents a l'estat, així com les variables significatives que facilitin la seva classificació i estudi, facilitant els resultats a través de mapes, gràfics i taules, i acompanyant-los d'una selecció de fonts secundàries pertinents. Amb una visió de la recerca manifestament aplicada i pràctica, els resultats suposen un avenç en la descripció, anàlisi i diagnòstic del panorama d'infraestructures culturals a l'estat espanyol, alhora que, més enllà de la utilitat de l'estudi pels investigadors, es pretén que els resultats orientin les decisions i accions dels polítics i tècnics responsables del desenvolupament de les polítiques culturals, que a parer dels autors de l'estudi, és un sector estratègic creixent i on les infraestructures juguen un paper destacat en millorar la qualitat de vida de la ciutadania. (Font: el Centre)

Parte I.: 1. Introducción ; 2. Antecedentes ; 3. Modelo de atlas ; 4. Sistema cultural ; 5. Metodología -- Parte II. 1. Formación en el ámbito de la cultura ; 2. Patrimonio de la humanidad ; 3. Patrimonio histórico artístico español ; 4. Archivos históricos ; 5. Museos y colecciones museográficas ; 6. Sala de exposiciones ; 7. Filmotecas ; 8. Bibliotecas ; 9. Centros de documentación sobre danza, música y teatro ; 10. Centros culturales ; 11. Librerías ; 12. Tiendas de discos ; 13. Videoclubes ; 14. Galerías de arte ; 15. Cines ; 16. Espacios escénicos -- Bibliografía -- Índices (tablas, mapas y gráficos)

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY