El Compte satèl·lit de la cultura de Catalunya 2005 [Recurs electrònic]

Institut d'Estadística de Catalunya.
Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Institut d'Estadística de Catalunya : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, 2009Description: 136 p. : digital, fitxer PDF (1,87 Mb).Series: Estadística econòmica: Online resources: E-Link Summary: L'any 2007, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (DCmC), d'acord amb els treballs desenvolupats pel Dr. Ezequiel Baró de la Universitat de Barcelona i amb el suport de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), va endegar les tasques d'elaboració del primer Compte satèl·lit de la cultura de Catalunya (CSCC), amb referència a l'any 2005, una activitat inclosa al Pla estadístic de Catalunya 2006-2009. Aquest primer CSCC s'ha assolit gràcies al fet de comptar amb les Taules lnput-Output de l'economia catalana de l'any 2001 elaborades per l'Idescat, I'Enquesta continua de pressupostos familiars, I'Enquesta anual de serveis i I'Enquesta industrial de l'INE referides a Catalunya, així com amb l'Estadística de la despesa pública en cultura, i l'estimació anual del Valor Afegit Brut de les principals activitats culturals, que proporciona el DCmC. La publicació del CSCC permet mostrar les relacions entre l'economia del sector cultural i l'economia en el seu conjunt i, al mateix temps, conèixer els fluxos de finançament i les dimensions dels processos de consum dels béns i serveis culturals. Amb motiu del Congrés Internacional d'Economia i Cultura, organitzat par la Cambra de Comerç de Barcelona, la Generalitat de Catalunya vol oferir aquesta edició del CSCC -amb la inclusió d'un resum executiu traduït al castellà i l’anglès- com una aportació al debat sobre la importància del sector cultural per a la nova economia del coneixement. (Font: Introducció)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number URL Copy number Status Date due Barcode
e-Book CERC
Repositori digital
General E090003 Online 1 Available (Disponible) E090003

L'any 2007, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (DCmC), d'acord amb els treballs desenvolupats pel Dr. Ezequiel Baró de la Universitat de Barcelona i amb el suport de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), va endegar les tasques d'elaboració del primer Compte satèl·lit de la cultura de Catalunya (CSCC), amb referència a l'any 2005, una activitat inclosa al Pla estadístic de Catalunya 2006-2009.

Aquest primer CSCC s'ha assolit gràcies al fet de comptar amb les Taules lnput-Output de l'economia catalana de l'any 2001 elaborades per l'Idescat, I'Enquesta continua de pressupostos familiars, I'Enquesta anual de serveis i I'Enquesta industrial de l'INE referides a Catalunya, així com amb l'Estadística de la despesa pública en cultura, i l'estimació anual del Valor Afegit Brut de les principals activitats culturals, que proporciona el DCmC. La publicació del CSCC permet mostrar les relacions entre l'economia del sector cultural i l'economia en el seu conjunt i, al mateix temps, conèixer els fluxos de finançament i les dimensions dels processos de consum dels béns i serveis culturals.

Amb motiu del Congrés Internacional d'Economia i Cultura, organitzat par la Cambra de Comerç de Barcelona, la Generalitat de Catalunya vol oferir aquesta edició del CSCC -amb la inclusió d'un resum executiu traduït al castellà i l’anglès- com una aportació al debat sobre la importància del sector cultural per a la nova economia del coneixement. (Font: Introducció)

1. Presentació del compte satèl·lit de la cultura i criteris metodològics -- 2. El compte satèl·lit de la cultura de Catalunya -- 3. La delimitació del sector cultural -- 4. El sistema de taules del compte satèl·lit de Catalunya Annexos: 1. Metodologia ; 2. Vectors de despesa corrent i d'inversió en cultura ; Resum executiu versió en català ; Resum executiu versió en castellà ; Resum executiu versió en anglès

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY