La Universitat de Girona i el sector cultural / Carme Baqué, Gemma Carbó, Alfons Martinell ; Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació ; amb la col·laboració de: Violeta Alberó ... [et al.]

By: Baqué, Gemma.
Carbó, Gemma | Martinell, Alfons | Alberó, Violeta [col.] | Universitat de Girona. Consell Social | Universitat de Girona. Cátedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació.
ISBN: 9788496742840.Publisher: Girona : Universitat de Girona. Consell Social : Documenta Universitaria, 2009Description: 97 p.Series: UdG PublicacionsEstudis: Summary: El Consell Social de la Universitat de Girona, institució que duu a terme la universitat i el diàleg social, amb motiu de la celebració dels quinze anys, la Universitat ha encarregat diversos estudis per avaluar els canvis derivats de la presència de la Universitat en la seva dimensió social i territorial. i geogràfica més propera. La col·lecció d'estudis del Consell Social va començar amb l'anàlisi d'impacte econòmic i el diagnòstic de les necessitats de l'educació universitària a Espanya. Les dades econòmiques i laborals són, sens dubte, fonamentals, però la universitat és també la institució acadèmica i cultural de Girona, i s'ha establert un estudi sobre els vincles que falten entre la UdG i altres agents culturals de la regió de Girona. Aquest treball permet saber quin nivell de relació en termes quantitatius i qualitatius que la universitat té com a principal agent de cultura i educació s'articula amb el sector cultural que circula al territori. Presenta les diferents unitats de la UdG que organitza i promou activitats culturals i la seva relació amb el medi ambient. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 02992 1 Available (Disponible) 1900142494

El Consell Social de la Universitat de Girona, institució que duu a terme la universitat i el diàleg social, amb motiu de la celebració dels quinze anys, la Universitat ha encarregat diversos estudis per avaluar els canvis derivats de la presència de la Universitat en la seva dimensió social i territorial. i geogràfica més propera. La col·lecció d'estudis del Consell Social va començar amb l'anàlisi d'impacte econòmic i el diagnòstic de les necessitats de l'educació universitària a Espanya. Les dades econòmiques i laborals són, sens dubte, fonamentals, però la universitat és també la institució acadèmica i cultural de Girona, i s'ha establert un estudi sobre els vincles que falten entre la UdG i altres agents culturals de la regió de Girona.

Aquest treball permet saber quin nivell de relació en termes quantitatius i qualitatius que la universitat té com a principal agent de cultura i educació s'articula amb el sector cultural que circula al territori. Presenta les diferents unitats de la UdG que organitza i promou activitats culturals i la seva relació amb el medi ambient. (Font: Editor)

Presentació ; 1. Introducció ; 2. Metodologia ; 3. Desenvolupament ; 4. Conclusions i propostes ; 5. Quadre resum de propostes ; Relació de participants a l'estudi -- Biblografia

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY