Perfil i reptes del gestor cultural : qualitat i eficiència en la cooperació públic-privat / Lluís Bonet i Agustí (coord.)

Bonet, Lluís [coord.].
Edition: 1a ed.Publisher: [Barcelona] : Bissap Consulting, 2010Description: 207 p. : il.Series: Quaderns de cultura (Bissap Consulting): 2Summary: Podem assegurar avui que la professió de gestor cultural està plenament consolidada? O, com en tantes altres activitats contemporànies, és impossible deixar d'estar immersos en un continu procés de mutació? Per als gestors que començaren el camí de la professionalització a finals de la dècada dels setanta el grau d'acceptació social de la professió pot arribar a sorprendre gratament. Però, quan una professió deixa de ser emergent i arriba a la maduresa? Aquest llibre és el resultat de la col·laboració entre l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la pròpia Universitat de Barcelona. Recull les aportacions d'una Jornada celebrada a l'abril del 2010 centrada en el perfil del gestor cultural, un text de José Luis Melendo que presenta una àmplia panoràmica sobre l'evolució del sector a Espanya, i la recerca realitzada l'any 2009 per Tino Carreño, professor de la Universitat de Barcelona, sobre el perfil actual del gestor cultural a Catalunya. (Font: Autor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Sala
General S 00048 1 Available 1900135991

Podem assegurar avui que la professió de gestor cultural està plenament consolidada? O, com en tantes altres activitats contemporànies, és impossible deixar d'estar immersos en un continu procés de mutació? Per als gestors que començaren el camí de la professionalització a finals de la dècada dels setanta el grau d'acceptació social de la professió pot arribar a sorprendre gratament. Però, quan una professió deixa de ser emergent i arriba a la maduresa? Aquest llibre és el resultat de la col·laboració entre l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la pròpia Universitat de Barcelona. Recull les aportacions d'una Jornada celebrada a l'abril del 2010 centrada en el perfil del gestor cultural, un text de José Luis Melendo que presenta una àmplia panoràmica sobre l'evolució del sector a Espanya, i la recerca realitzada l'any 2009 per Tino Carreño, professor de la Universitat de Barcelona, sobre el perfil actual del gestor cultural a Catalunya. (Font: Autor)

Presentació / Lluís Bonet i Agustí -- Gestió cultural. Una professió complexa / José Luis Melendo -- Camins creuats. El perfil actual del gestor cultural a Catalunya / Tino Carreño -- Mirades: 1. El perfil del gestor cultural: present i futur / Francesc Cabañes ; 2. Gestor cultural: una professió a la corda fluixa / Xavier Marcè ; 3. Els gestors culturals en un marc territorial / Pilar Casas ; 4. Proposta de codi de bones pràctiques de la gestió cultural de Catalunya / Carme Sais -- Conclusions: la gestió cultural, una professió en mutació / Lluís Bonet i Agustí -- Bibliografia

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY