Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Immaterial

By: UNESCO.
Description: 66 p. In: Canemàs, Núm. 08 Núm. 08Other title: Convención entara Sauvaguarda deth Patrimoni Culturau Immateriau.Summary: La Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, que es va aprovar durant la Conferència General de la Unesco del 2003 i va entrar en vigor el 2006, s’hauria d’haver adoptat molt abans. Els seus quatre objectius principals són salvaguardar el patrimoni cultural immaterial, vetllar pel seu respecte, sensibilitzar sobre la seva importància i valorar-la, i oferir cooperació i assistència internacional. (...) La Convenció és una resposta a la necessitat vital de protegir el patrimoni viu en el context d’una consciència general de la possible amenaça que plantegen els estils de vida actuals i el procés de globalització. Entre els instruments normatius de la Unesco en el camp de la cultura, la Convenció del 2003 és un dels principals a l’hora de promoure la diversitat cultural. El ràpid ritme de ratificació de la Convenció del 2003 per part dels estats membres de la Unesco dóna fe de la seva importància als ulls de la comunitat internacional. En la tercera sessió de l’Assemblea General dels Estats Part, el 2010, la majoria dels estats membres de la Unesco ja s’havien adherit a la Convenció i en la cinquena sessió, celebrada a París del 2 al 4 de juny de 2014, la xifra era ja de 161 estats. (Font: Introducció)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Issue Centre d' Informació i Documentació del CERC
Sala
General S 01842 Available 1900158297

La Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, que es va aprovar durant la Conferència General de la Unesco del 2003 i va entrar en vigor el 2006, s’hauria d’haver adoptat molt abans. Els seus quatre objectius principals són salvaguardar el patrimoni cultural immaterial, vetllar pel seu respecte, sensibilitzar sobre la seva importància i valorar-la, i oferir cooperació i assistència internacional. (...)
La Convenció és una resposta a la necessitat vital de protegir el patrimoni viu en el context d’una consciència general de la possible amenaça que plantegen els estils de vida actuals i el procés de globalització. Entre els instruments normatius de la Unesco en el camp de la cultura, la Convenció del 2003 és un dels principals a l’hora de promoure la diversitat cultural.
El ràpid ritme de ratificació de la Convenció del 2003 per part dels estats membres de la Unesco dóna fe de la seva importància als ulls de la comunitat internacional. En la tercera sessió de l’Assemblea General dels Estats Part, el 2010, la majoria dels estats membres de la Unesco ja s’havien adherit a la Convenció i en la cinquena sessió, celebrada a París del 2 al 4 de juny de 2014, la xifra era ja de 161 estats. (Font: Introducció)

Introducció -- Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial. Versió en català. -- Introducción -- Convención entara Sauvaguarda deth Patrimoni Culturau Immateriau. Versió en aranès.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY