Deconstruyendo el Manifiesto Maker / [coordinación: Jordi Fàbregas]

Trànsit Projectes | Fàbregas, Jordi [coord.] | MakerConvent.
ISBN: 9788469730416.Publisher: [Barcelona] : Trànsit Projectes : MakerConvent, [2017]Description: 174 p.Summary: Ens auto-definim com a Makers i com a tals, fem, creem i fabriquem. Però què vol dir exactament aquesta paraula? Qui ho pot ser i qui ho és? És simplement el fet de fer el que ens converteix en això? O és tota la filosofia que seguim a l’hora de fer el que ens permet denominar-nos-en? Són moltes les preguntes que ens podem fer al voltant d’aquest terme, i és que per a nosaltres tant important és el fet de crear, com el d’aturar-nos un moment i reflexionar sobre tot allò que fem, desconstruir la nostra manera de fer. Això tal i com ho veiem, implica ni més ni menys que “Desconstruir el Manifest Maker”, replantejant-nos punt per punt cada un dels seus conceptes. Però no ho podem fer sols des del MakerConvent, per això ens vam posar en contacte amb una sèrie de persones vinculades de diverses formes amb l’entorn de la fabricació digital, de diferents branques i amb idees diverses perquè ens ajudessin a pensar sobre tot això, tot creant un llibre on recollíssim totes les reflexions. Cada un d’ells s’encarrega de desconstruir un dels conceptes del Manifest (que podeu llegir aquí). No obstant, teníem clar que no només volíem llegir les opinions dels diversos escriptors un cop tinguéssim el llibre, no volíem capítols individualitzats i estancs sense cap connexió i per això, vam agafar i vam reunir tots els que participaran en el llibre, juntament amb un sèrie d’interactors que aportessin visions des de fora d’aquest món de la fabricació digital i els vam tancar a debatre els conceptes sobre els que han d’escriure. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 01812 Exclòs de préstec 1900152349
Book CERC
Sala
General S 01768 Available 1900109640

Ens auto-definim com a Makers i com a tals, fem, creem i fabriquem. Però què vol dir exactament aquesta paraula? Qui ho pot ser i qui ho és? És simplement el fet de fer el que ens converteix en això? O és tota la filosofia que seguim a l’hora de fer el que ens permet denominar-nos-en? Són moltes les preguntes que ens podem fer al voltant d’aquest terme, i és que per a nosaltres tant important és el fet de crear, com el d’aturar-nos un moment i reflexionar sobre tot allò que fem, desconstruir la nostra manera de fer. Això tal i com ho veiem, implica ni més ni menys que “Desconstruir el Manifest Maker”, replantejant-nos punt per punt cada un dels seus conceptes.
Però no ho podem fer sols des del MakerConvent, per això ens vam posar en contacte amb una sèrie de persones vinculades de diverses formes amb l’entorn de la fabricació digital, de diferents branques i amb idees diverses perquè ens ajudessin a pensar sobre tot això, tot creant un llibre on recollíssim totes les reflexions.
Cada un d’ells s’encarrega de desconstruir un dels conceptes del Manifest (que podeu llegir aquí). No obstant, teníem clar que no només volíem llegir les opinions dels diversos escriptors un cop tinguéssim el llibre, no volíem capítols individualitzats i estancs sense cap connexió i per això, vam agafar i vam reunir tots els que participaran en el llibre, juntament amb un sèrie d’interactors que aportessin visions des de fora d’aquest món de la fabricació digital i els vam tancar a debatre els conceptes sobre els que han d’escriure. (Font: Editor)

1. La mano y el pensamiento son la máquina: Buscando un corazón al hombre-lata / Àngel Mestres VIla, Mario Hinojos -- 2. Deconstruyendo y rehaciendo las identidades de los Makers / Massimo Menichinelli -- 3. MakerConvent / Jordi Fàbregas -- 4. Cambio / Efraín Foglia -- 5. Herramientas / Elisabet Roselló -- 6. Soporte / En torno a la silla -- 7. Educación maker: Más allá del DIY (Do It Yourself) / Elena Jurado -- 8. Participar / Susanna Tesconi -- 9. Dar / Paco González -- 10. Jugar / Òscar Martínez -- 11. Compartir / David Gómez Fontanills -- 12. Hacer / Núria Martíenz Vernis. Xarxa d'ateneus de fabricació de l'Ajuntament de Barcelona -- 13. Conclusiones / César Reyes -- Transversalidades: Espacios / César García Sáez ; Entrevistas: Evi Swinnen (Timelab), Wolf Kühr (Gestor de proyectos de Café Europa), Somos Tangencial, (empresa), Somos Makespace Madrid (asociación) ; Centros culturales: Los centros culturales en el ecosistema maker / David Ribes Lladós

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY