Educació i vida quotidiana : històries breus de llarga durada / Eulàlia Bosch

By: Bosch, Eulàlia.
ISBN: 8497660331.Edition: 2a ed.Publisher: Vic : Eumo, 2004Description: 158 p.Series: Interseccions: 29Summary: Aquest llibre vol compartir la necessitat de donar la paraula als nens i a les nenes amb qui compartim els espais públics, als que tenim i eduquem a casa o a l'escola, al nen o a la nena que hem estat. Fruit d'una dilatada i polifacètica trajectòria professional, l'autora fa una invitació doblement argumentada: cada capítol s'inicia amb el relat d'una experiència personal que dóna lloc a un breu assaig en què el món de l'educació s'explora combinant l'aprendre i l'ensenyar, l'escola i la ciutat, la filosofia i l'art. Constitueix la invitació a continuar, des de l'experiència i la formació de cadascú i amb arguments propis, un diàleg fructífer amb els nens amb qui convivim, per parentiu, professió o elecció. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Sala
General S 02971 Available (Disponible) CERC18090006

Aquest llibre vol compartir la necessitat de donar la paraula als nens i a les nenes amb qui compartim els espais públics, als que tenim i eduquem a casa o a l'escola, al nen o a la nena que hem estat.
Fruit d'una dilatada i polifacètica trajectòria professional, l'autora fa una invitació doblement argumentada: cada capítol s'inicia amb el relat d'una experiència personal que dóna lloc a un breu assaig en què el món de l'educació s'explora combinant l'aprendre i l'ensenyar, l'escola i la ciutat, la filosofia i l'art.
Constitueix la invitació a continuar, des de l'experiència i la formació de cadascú i amb arguments propis, un diàleg fructífer amb els nens amb qui convivim, per parentiu, professió o elecció. (Font: Editor)

Néixer -- Protecció i autonomia -- Pot tenir fills, la lluna -- Ciutadans i experts -- Parlar i entendre -- Quan seré gran, voldré ser pagès -- Les matemàtiques i els pirates -- El petó -- Vius o morts? -- I si... -- Vermell o blau -- Urgència -- La classe i la cuina -- Identitat i diferència -- Lliçó de silenci -- Aprendre i créixer -- La França rosa -- Pot ser? ... potser -- Pares i fills -- Jackson Pollock al MoMA -- Els orígens -- Fragilitat -- Metge o actor? -- Homes o dones? -- Problemes i catàstrofes -- NIF -- Etcètera -- Agraïments

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY