Qui educa a qui? : històries breus de llarga durada / Eulàlia Bosch

By: Bosch, Eulàlia.
ISBN: 9788497664882.Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Eumo, 2013Description: 216 p.Summary: Deu anys després de la primera edició, publicada amb el títol Educació i vida quotidiana, Eulàlia Bosch regala als lectors aquest aplec d’històries viscudes que ella ha transformat en una aguda reflexió sobre la transmissió de coneixement, i l’amplia amb un quadern de notes que va ser escrit simultàniament al llibre. «En diferit», el títol d’aquest quadern, parla de la ressonància de lentorn com a contrapunt necessari en qualsevol projecte de creació.Aquests breus assaigs sobre el món de leducació inspirats en experiències personals conviden a continuar, amb arguments propis, un diàleg fructífer amb els infants amb qui convivim, per parentiu, professió o elecció. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 01898 Available CERC18040017

Deu anys després de la primera edició, publicada amb el títol Educació i vida quotidiana, Eulàlia Bosch regala als lectors aquest aplec d’històries viscudes que ella ha transformat en una aguda reflexió sobre la transmissió de coneixement, i l’amplia amb un quadern de notes que va ser escrit simultàniament al llibre. «En diferit», el títol d’aquest quadern, parla de la ressonància de lentorn com a contrapunt necessari en qualsevol projecte de creació.Aquests breus assaigs sobre el món de leducació inspirats en experiències personals conviden a continuar, amb arguments propis, un diàleg fructífer amb els infants amb qui convivim, per parentiu, professió o elecció. (Font: Editor)

Prefaci a la nova edició -- Néixer -- Protecció i autonomia -- Pot tenir fills, la lluna? -- Ciutadans i experts -- Parlar i entendre -- quan sigui gran vull ser pagès -- Les matemàtiques i els pirates -- El petó -- Vius o morts? I si... -- Vermell o blau? Urgència -- La classe i la cuina -- Identitat i dife`rencia -- Lliçó de silenci -- Aprendre i créixer -- La França rosa -- Pot ser... potser -- Pares i fills -- Jackson Pollock al MoMA -- Els orígens -- Fragilitat -- Metge o actor -- Homes o dones -- Problemes i catàstrofes -- NIF -- Etcètera -- En diferit. Quadern de notes -- Agraïments

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY