Humanitats en acció : fem servir l'Aula oberta per saber, fer i compendre. Diversos autors exposen la seva mirada d'unes humanitats transformadores / un projecte dirigit per Marina Garcés

Garcés, Marina, (1973- ) [dir.].
ISBN: 9788416689637.Edition: 1ª ed.Publisher: Barcelona : Raig Verd, 2019Description: 235 p.Series: Ciclogènesi: 2Online resources: Ressenya a Interacció Summary: Humanitats en acció recull les propostes de l’Aula oberta, un cicle de conferències dirigit per la filòsofa Marina Garcés en col·laboració amb l’Institut d’Humanitats de Barcelona. Humanitats en acció és pensar les humanitats des del seu potencial transformador i com un actiu positiu per al conjunt de la societat. Les humanitats no són un conjunt de disciplines acadèmiques en extinció, sinó que són el conjunt d’activitats amb les que donem sentit a l’experiència humana, des del punt de vista de la seva dignitat. Per aquest motiu, a l’Aula oberta s’han convocat una vintena de ponents d’àmbits molt diferents per reflexionar sobre les seves respectives línies de treball, els seus límits i els seus reptes. Artistes, acadèmics, activistes, periodistes, cineastes, científics, entre d’altres, han participat en aquest projecte, cadascun i cadascuna des de la seva disciplina, mirada i trajectòria. El resultat és aquest conjunt de vint veus, que presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Book CERC
Sala
General S 03633 Available CERC19030011

Humanitats en acció recull les propostes de l’Aula oberta, un cicle de conferències dirigit per la filòsofa Marina Garcés en col·laboració amb l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

Humanitats en acció és pensar les humanitats des del seu potencial transformador i com un actiu positiu per al conjunt de la societat. Les humanitats no són un conjunt de disciplines acadèmiques en extinció, sinó que són el conjunt d’activitats amb les que donem sentit a l’experiència humana, des del punt de vista de la seva dignitat. Per aquest motiu, a l’Aula oberta s’han convocat una vintena de ponents d’àmbits molt diferents per reflexionar sobre les seves respectives línies de treball, els seus límits i els seus reptes. Artistes, acadèmics, activistes, periodistes, cineastes, científics, entre d’altres, han participat en aquest projecte, cadascun i cadascuna des de la seva disciplina, mirada i trajectòria.

El resultat és aquest conjunt de vint veus, que presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur. (Font: Editor)

Pròleg / Marina Garcés -- Emancipació / Marina Garcés -- Atenció / David Casassas -- Curiositat / Manel Ollé -- Mirades / Victoria Szpunberg -- Mediació / Oriol Fontdevila -- Amor / Brigitte Vasallo -- Obstinació / María Ruido -- Atzar / Albert Lladó -- Valor / Joana Masó -- Negació / Ingrid Guardiola -- Generositat / Eduard Escoffet -- Inoperància / Eudald Espluga -- Memòria / Pablo La Parra Pérez -- Vida / Mireia Sallarès -- U / David Bueno -- Tradició / Raül Garrigasait -- Laboratoris / Marcos García -- Sentit / Lúa Coderch -- Alter-i-tat(s) / Karo Moret -- Retorn / Irene Masdeu

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY