Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local

La Ciència a taula : la columna de gastronomia científica a la revista Mètode / Fernando Sapiña ; intervenció artística de Teresa Romás

Por: Series Mètode ; 10Detalles de publicación: València : Universitat de València, DL 2019Descripción: 229 pISBN:
  • 9788491332633
Resumen: La gastronomia científica ens apropa els principis físics i químics dels ingredients i dels processos d'elaboració culinària, i ens desvela tot un món de percepcions sensorials en l'acte d'assaborir el menjar. Aquest llibre és un recull dels 42 articles que el químic i gormand Fernando Sapiña (1964-2018) va publicar en la revista MÈTODE sota el títol La ciència a taula. Cada article es pot llegir de manera independent, però l'autor de vegades segueix uns fils subtils a través de la textura, el color, el sabor, l'olor o les transformacions culinàries dels aliments. Els textos de Sapiña mariden el talent químic amb el gust gastronòmic. La seua obsessió per fer-se entendre, per divulgar la química que practicava i coneixia en profunditat, la trobem ací sublimada a través de l'experiència multisensorial que ens ofereix la bona taula. Els seus textos, a vessar de referències literàries i experiències quotidianes, d'anècdotes familiars i amicals, ens revelen el bon científic, el bon vivant, la bona persona que va ser. (Font: Editor)
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Centre d' Informació i Documentació del CERC Sala General S 03736 Disponible CERC20010031

Índex de receptes. La Carta de Fernando Sapiña -- Introducció / Juli Peretó -- Pròleg / Pere Castells -- Nutrients, fermentació i conserves -- Coccions -- Textures -- Colors -- Sabors -- Olors -- Espècies, te i café -- Glossari -- Bibliografia -- Índex onomàstic -- Índex analític

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local

Con tecnología Koha