La Ciència a taula : la columna de gastronomia científica a la revista Mètode / Fernando Sapiña ; intervenció artística de Teresa Romás
Series Mètode ; 10Detalles de publicación: València : Universitat de València, DL 2019Descripción: 229 pISBN:- 9788491332633
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Centre d' Informació i Documentació del CERC Sala | General | S 03736 | Disponible | CERC20010031 |
Índex de receptes. La Carta de Fernando Sapiña -- Introducció / Juli Peretó -- Pròleg / Pere Castells -- Nutrients, fermentació i conserves -- Coccions -- Textures -- Colors -- Sabors -- Olors -- Espècies, te i café -- Glossari -- Bibliografia -- Índex onomàstic -- Índex analític
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.