Model de reglament de cessió d'ús dels espais i els equipaments culturals de gestió municipal [Recurs electrònic] / autora: Patrícia Julià (SelnProDat Asesores) ; coord. metodològica: Eugènia Argimon (CERC) ... [et al.] ; direcció: Laia Gargallo i Aina Roig (CERC)

Julià, Patricia | Barcelona (Província). Centre d'Estudis i Recursos Culturals.
Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2020Description: 48 p. : digital, fitxer PDF (417,64 Kb).Series: EinesCultura: 8Online resources: E-Link | Ressenya a Interacció Summary: L'acció cultural que porten a terme els ajuntaments ha de comptar amb les eines adequades que la facin possible. Aquesta és una necessitat compartida tant pel personal tècnic i de suport com pels representants institucionals que han de garantir que l'acció es porta a terme segons les normes i els principis jurídics adients. De la mateixa manera cal que els agents culturals i els usuaris d'aquests equipaments tinguin establert i coneguin el marc d'actuació que els correspon, perquè els proporciona la seguretat jurídica bàsica que els permetrà exercitar els seus drets culturals amb garanties d'imparcialitat. L'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, conscient de la necessitat de tenir eines que facilitin la gestió i per tal de donar suport especialment als municipis petits i els no tan petits, ha elaborat aquest model de reglament realitzat per l'Oficina d'Estudis i Recursos Culturals (CERC). La publicació conté una proposta de reglament general dels equipaments i els espais públics, i ofereix també uns annexos específics per als espais escenicomusicals, els expositius i els centres culturals polivalents. Per posar-lo en pràctica, cada ajuntament podrà adaptar la proposta a les seves característiques i necessitats amb l'objectiu de facilitar l'acció cultural local. (Font: Presentació)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number URL Status Date due Barcode
e-Book e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Repositori digital
Documents tècnics del CERC E200002 Accés al document Available (Disponible) E200002

Presentació -- Introducció -- Reglament d'ús dels espais i els equipaments gestionats per l'Ajuntament de__ -- Annex 1. Reglament específic per a la cessió d'ús de l'espai escenicomusical__ del teatre__ de la sala__ -- Annex 2. Reglament específic per a la cessió d'ús d'espais del centre cultural polivalent__ del centre cívic__ -- Annex 3. Reglament específic per a la cessió d'ús de la sala d'exposicions__ de l'espai expositiu__ -- Traces i preus públics: enllaços -- Model de sol·licitud d'ús d'equipaments culturals de gestió municipal -- Passos a seguir: què heu de fer?

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY