L’Ocupació cultural en l’àmbit públic [Recurs electrònic] : perfil i condicions laborals dels professionals de la cultura als ajuntaments [autors: Tino Carreño i Anna Villarroya (Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (UB) ; coord. metodològica: Monica Vilà (CERC) ... [et al.] ; direcció: Laia Gargallo i Aina Roig (CERC)]

Carreño, Tino | Villarroya Planas, Anna | Barcelona (Província). Centre d'Estudis i Recursos Culturals.
Edition: 1a ed.Publisher: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2020Description: 108 p. : digital, fitxer PDF (926 Kb).Series: EinesCultura: Online resources: E-Link | Ressenya a Interacció Summary: En el context cultural, com en la resta d’àmbits, les dades han agafat una importància creixent al llarg dels darrers anys, de manera que cada vegada disposem d’una informació més acurada sobre el sector cultural català. Malgrat tot, encara sabem ben poc sobre les persones que en formen part i sobre les condicions laborals en què exerceixen les seves funcions. Amb aquest informe, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina d’Estudis i Recursos Culturals, vol contribuir a aprofundir el coneixement sobre els professionals d’aquest sector. L’estudi es fixa en les persones que treballen en l’àmbit cultural per als ajuntaments de les comarques de Barcelona, ja sigui en els serveis locals de cultura o bé contractats a través d’empreses o fundacions (públiques o privades), associacions, cooperatives o com a autònoms. S’ha centrat l’atenció en l’entorn en què es desenvolupa l’activitat laboral d’aquestes persones, així com el seu perfil professional, la situació i les condicions de treball. De manera específica, s’han analitzat tres qüestions concretes de cara a detectar desigualtats eventuals entre els treballadors culturals de l’àmbit local: en funció del gènere, l’edat o la relació contractual amb l’ajuntament. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number URL Status Date due Barcode
e-Book e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Repositori digital
Estudis del CERC E200032 Accés al document Available (Disponible) E200032

Presentació -- Introducció: Antecedents ; Objectius ; Mètode de treball -- Anàlisi de context -- Anàlisi de resultats: El perfil sociodemogràfic i laboral del conjunt de la mostra ; El perfil sociodemogràfic i laboral segons el tipus de relació contractual amb el sector públic local ; El perfil sociodemogràfic i laboral per gènere ; El perfil sociodemogràfic i laboral per edat -- Conclusions -- Referències bibliogràfiques -- Annexos: 1. Taules descriptives de la investigació ; 2. Correu electrònic de la prova pilot (primera fase del treball de camp) ; 3. Qüestionari 1 (primera fase del treball de camp) ; 4. Qüestionari 2 (segona fase del treball de camp)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY