Pla d'Acció Cultural [Recurs electrònic] : Martorell : 2020 [és una iniciativa de la Regidoria de Cultura, Patrimoni Històric i Museus de] l’Ajuntament de Martorell [amb el suport del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la] Diputació de Barcelona

Barcelona (Província). Centre d'Estudis i Recursos Culturals | Martorell. Ajuntament.
Publisher: Barcelona : Diputació de Barcelona, cop. 2020Description: 132 p. : digital, fitxer PDF (13,44 Mb).Online resources: E-Link Summary: El Pla d’Acció Cultural de Martorell té com objectiu ser un instrument per a la reflexió i discussió, que permeti planificar i donar coherència a la política cultural del municipi pels propers anys, en concordança amb les prioritats marcades pel territori en altres àrees com educació, joventut o benestar social. Es tracta, per tant, d’un document amb voluntat operativa i que pugui servir de guia i inspiració tant pels responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament, com per tota la resta d’agents culturals del municipi, ajudant-los en la seva planificació a curt, mitjà i llarg termini. (Font: Introducció)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number URL Status Date due Barcode
e-Book e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Repositori digital
Plans d'acció cultural E200093 Accés al document Available (Disponible) E200093

1. Introducció: 1.1. Antecedents, justificació i objectius ; 1.2. Estructura del Pla i metodologia -- 2. Diagnòstic: 2.1. Anàlisis territorial: Context geogràfic ; Població: evolució, densitat i origen ; Realitat socioeconòmica ; 2.2. La cultura a Martorell: Els agents estructuradors de la cultura ; La xarxa d’equipaments culturals ; L’acció cultural ; Comunicació cultural ; 2.3. Conclusions del diagnòstic: Fortaleses i Oportunitats ; Principals reptes -- 3. Pla estratègic: 3.1. Missió i valors del Pla ; 3.2. Objectius, eixos estratègics i línies de treball ; 3.3. Algunes recomanacions per a la implementació del PAC -- Crèdits -- Annexos: 1. Resultats de les sessions de treball realitzades amb entitats culturals de Martorell ; 2. Enquesta dirigida a les entitats culturals de Martorell ; 3. Breu descripció dels llocs de treball de la Regidoria de Cultura, Patrimoni Històric i Museus.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY