Detalles MARC
000 -CABECERA |
Campo de control de longitud fija |
02056nam a2200217 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
Campo de control |
.b73645771 |
003 - IDENTIFICADOR DE NÚMERO DE CONTROL |
Campo de control |
ES-BaOER |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
Campo de control |
20200116102047.0 |
008 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
Campo de control de longitud fija |
200109s2019 sp |||||||||| 0|| ||cat|c |
020 ## - ISBN (INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER) |
ISBN |
9788491332633 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Agencia de catalogación original |
ES-BaURL |
Idioma de catalogación |
cat |
Agencia que realiza la transcripción |
ES-BaURL |
Agencia que realiza la modificación |
ES-BaOER |
100 1# - ENCABEZAMIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Nombre de persona |
Sapiña, Fernando, |
Fechas asociadas con el nombre |
1964- |
9 (RLIN) |
17494 |
245 13 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La Ciència a taula : |
Parte restante del título |
la columna de gastronomia científica a la revista Mètode / |
Mención de responsabilidad, etc. |
Fernando Sapiña ; intervenció artística de Teresa Romás |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
València : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Universitat de València, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
DL 2019 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
229 p. |
490 1# - MENCIÓN DE COLECCIÓN |
Colección |
Monografies Mètode ; |
Número de volumen |
10 |
520 ## - Resumen |
NOTA DE RESUMEN |
La gastronomia científica ens apropa els principis físics i químics dels ingredients i dels processos d'elaboració culinària, i ens desvela tot un món de percepcions sensorials en l'acte d'assaborir el menjar. Aquest llibre és un recull dels 42 articles que el químic i gormand Fernando Sapiña (1964-2018) va publicar en la revista MÈTODE sota el títol La ciència a taula. Cada article es pot llegir de manera independent, però l'autor de vegades segueix uns fils subtils a través de la textura, el color, el sabor, l'olor o les transformacions culinàries dels aliments.<br/>Els textos de Sapiña mariden el talent químic amb el gust gastronòmic. La seua obsessió per fer-se entendre, per divulgar la química que practicava i coneixia en profunditat, la trobem ací sublimada a través de l'experiència multisensorial que ens ofereix la bona taula. Els seus textos, a vessar de referències literàries i experiències quotidianes, d'anècdotes familiars i amicals, ens revelen el bon científic, el bon vivant, la bona persona que va ser. (Font: Editor) |
595 ## - Sumario |
Sumario |
Índex de receptes. La Carta de Fernando Sapiña -- Introducció / Juli Peretó -- Pròleg / Pere Castells -- Nutrients, fermentació i conserves -- Coccions -- Textures -- Colors -- Sabors -- Olors -- Espècies, te i café -- Glossari -- Bibliografia -- Índex onomàstic -- Índex analític |
830 #0 - ENCABEZAMIENTO SECUNDARIO DE COLECCIÓN--TÍTULO UNIFORME |
Título Uniforme |
Mètode ; |
Designación numérica/secuencial del volumen |
10 |
942 ## - ELEMENTOS KOHA |
Koha tipo de item |
Libro |